Αυτός είναι ο μακελάρης του Λας Βέγκας
Η αστυνομία του Λας Βέγκας εντόπισε ένα από τα οχήματα που ανήκε στον μακελάρη, ο οποίος ταυτοποιήθηκε με το όνομα Στίβεν Πάντοκ, έκανε γνωστό ο σερίφης της κομητείας Κλαρκ.
Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε συναυλία κάντρι, σκοτώνοντας 50 άτομα και τραυματίζοντας πάνω από 200, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ήταν κάτοικος της πόλης Mesquite, που βρίσκεται 130 χιλιόμετρα από το Τέξας.
Φέρεται πως έδρασε μόνος και το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση έχει αποκλειστεί. Ο 64χρονος, σύμφωνα με το NBC, ήταν γνωστός στις τοπικές Αρχές για άλλα αδικήματα.
Φωτογραφία του Πάντοκ έχει κυκλοφορήσει στα social media, ωστόσο, δεν έχει δοθεί επίσημα από την αστυνομία:

Όσον αφορά τις έρευνες για την γυναίκα με την οποία έμενε στο ίδιο δωμάτιο μαζί του, στο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, η αστυνομία ανακοίνωσε πως βρίσκεται στα ίχνη της.
Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε δύο ανηλίκους που παρέσυραν και εγκατάλειψαν 36χρονη πεζή
10:59
Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο στη δυτική Θεσσαλονίκη - Σοβαρά τραυματίας 41χρονος
10:54
Κολυδάς: Κορυφώνεται η ζέστη τέλη Ιουνίου - Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα οι υψηλότερες τιμές
10:48
Ο δεκάλογος της απογραφής ασανσέρ έως 30/06 - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε μέσα από ερωταπαντήσεις
10:34