ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Παπαδημούλης: Λάθος του Καμμένου η επίθεση στον Φίλη

Δ. Παπαδημούλης: Λάθος του Καμμένου η επίθεση στον Φίλη
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να σταματήσουν οι επιθέσεις κατά του Νίκου Φίλη.

Μέσω twitter ο κ. Παπαδημούλης τόνισε πως ήταν σωστή η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας, όμως «κάνει όμως λάθος όταν επιτίθεται προσωπικά σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη που τον αφορούσαν είχε δηλώσει πως «Θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές της συνεργασίας μας».

«Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό, από τον Φίλη», απάντησε σχετικά με τις φήμες περί συνομιλίας του με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του πρώην υπουργού Παιδείας.

«Για τα νέα F-35, δεν ψωνίζω εγώ, υπάρχει μια απαίτηση της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση, όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσουν τα όργανα», ανέφερε για το θέμα των εξοπλιστικών.

Διαβάστε επίσης:

Π. Καμμένος: Η Τουρκία έχει χάσει την ψυχραιμία της

Επίκαιρη ερώτηση Θεοχαρόπουλου σε Καμμένο για τα εξοπλιστικά

Ν. Φίλης: Προγραμματική συνεργασία με το Κέντρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ