ΣΠΟΡ

Οργιάζουν οι φήμες στην Ισπανία ότι ο CR7 σκέφτεται την επιστροφή στο Μάντσεστερ

Οργιάζουν οι φήμες στην Ισπανία ότι ο CR7 σκέφτεται την επιστροφή στο Μάντσεστερ
"Σενάρια επιστροφής" του Κριστιάνο στην Γιουνάιτεντ Reuters/Stefan Wermuth

Η κοινή παρουσία Ρονάλντο-Φέργκιουσον στο «κόκκινο χαλί» της πρεμιέρας της ταινίας του Πορτογάλου σταρ στο Λονδίνο τροφοδότησε την φιλολογία της πιθανότητας επιστροφής του Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει αποκαλύψει υπόσχεση του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, ότι θα επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ, όταν νιώσει ότι «τελειώνει» από την Ρεάλ Μαδρίτης. Καθώς η φημολογία έχει φουντώσει περί δυσαρέσκειας του Πορτογάλου στην Μαδρίτη, κυρίως για τον τρόπο που αγωνίζεται υπό τον Ράφα Μπενίτεθ, το πλατύ χαμόγελο των δύο στην φωτογράφιση τους στην Leicester Square, ήταν αρκετό. Τα σενάρια κυκλοφόρησαν εν ριπή οφθαλμού με τον σερ Άλεξ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να τον πείθει να σκεφτεί την «μεγάλη επιστροφή». Ο Φέργκιουσον ήταν εκείνος άλλωστε, που επέμεινε για την απόκτηση του το 2003 και εκείνος που τον μετέτρεψε από τοπ παίκτη σε σούπερ σταρ.


(Πηγή: Reuters/Stefan Wermuth)

Η πρόταση της Παρί και το «όνειρο» του MLS

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Επομένως μιλάμε για μια μετεγγραφή, που θα «σπάσει» λογικά όλα τα ρεκόρ. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρονάλντο αναζητά ένα ακόμη κίνητρο στην καριέρα του. Στην Μαδρίτη κέρδισε τα πάντα, έγινε πρώτος σκόρερ της ιστορίας της μέσα σε λίγα χρόνια και είναι λογικό να νιώθει πλέον «κόπωση». Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει «πρώτο βιολί» στην ομάδα τον Γκάρεθ Μπέιλ (ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία) και δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή πρόταση.
Κάπου εδώ εμφανίζεται ο σεϊχης Αλ Κελαϊφι και η Παρί σεν Ζερμέν. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα και ο Κριστιάνο δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει στο κοσμοπολίτικο Παρίσι και να γίνει ο «βασιλιάς» του συλλόγου. Υπάρχει όμως και ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους, ότι αφεντικό των Παριζιάνων είναι μόνον εκείνος. Παιχνίδι τακτικής για να «σπάσει» το συμβόλαιο του (με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο σενάριο) ή πραγματικότητα, είναι ασφαλώς «θέμα».


(Πηγή: Reuters/Marcelo del Pozo)

Επιπλέον, υπάρχει η εκπεφρασμένη επιθυμία του Ρονάλντο να τελειώσει την καριέρα του στο MLS. Ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες έχει ήδη πείσει τον δισεκατομμυριούχο από την Σινγκαπούρη, Πέτερ Λιμ, να αγοράσει ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα (μετά την Βαλένθια). Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ υπάρχει χρόνος. Και ο Κριστιάνο είναι μόλις 30 χρόνων, πολύ νέος για να αποσυρθεί από το προσκήνιο. Μια πρόταση λοιπόν από την Γιουνάιτεντ θα του έδινε μια διέξοδο και θα τον έκανε να νιώθει πάλι σημαντικός. Και παρότι οι δύο σύλλογοι (Γιουνάιτεντ και Ρεάλ) δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις αυτή την εποχή (υπόθεση Ντε Χέα), τα χρήματα υπάρχουν και μπορούν να κάμψουν οποιαδήποτε «αντίρρηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ