Ο Ρονάλντο για την εξυπνάδα του
Είναι σούπερ σταρ, πλούσιος, πετυχημένος και ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Όμως υπάρχει μια θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που ούτε ο ίδιος θα εμπιστευόταν στον εαυτό του.
"Δεν είμαι τόσο έξυπνος για να γίνω πρόεδρος της FIFA. Δεν με ανησυχεί αυτό, ούτε το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Θεωρώ ότι ακόμη μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια αλλά μελλοντικά έχω άλλα σχέδια, τα οποία είναι περισσότερο ενδιαφέροντα από το να είμαι πρόεδρος ", απάντησε σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου Reuters, ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι δηλώσεις έγιναν κατά την παρουσία του στο Λονδίνου όπου γίνεται η πρεμιέρα της βιογραφικής του ταινίας “Ρονάλντο”. "Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά δεν θα εκπλαγούν από την ταινία", δήλωσε ο Ρονάλντο.
Συντελεστές της ταινίας είναι οι συντελεστές των ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αδικοχαμένου βραζιλιάνου οδηγού της Φόρμουλα 1 Άιρτον Σένα και της τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ.
Στην ταινία που αναμένεται να “σπάσει ταμεία” αναφέρεται στην επαγγελματική καριέρα του Ρονάλντο περιγράφοντας όμως και τις τρυφερές στιγμές με τον γιο του. "Έχει κάποιος την ευκαιρία να δει τον αληθινό Κριστιάνο", δήλωσε ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες.
ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ: Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν πάνω από 50 μαχητικά F-16, F-22 και F-35 και τα αεροπλανοφόρα Lincoln και Ford
23:10
Στάση εργασίας την Τετάρτη στα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας - Πως θα λειτουργήσουν
22:59
Κανονικά η κυκλοφορία των τρένων στη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο
22:55
Σε επιφυλακή καλούνται τα ελληνικά πλοία στην περιοχή του Ορμούζ: Επείγον σήμα του υπ. Ναυτιλίας
22:43