ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Πρώτος και με διαφορά ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο Αθηναίων

Δημοσκόπηση: Πρώτος και με διαφορά ο Κώστας Μπακογιάννης στο Δήμο Αθηναίων
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σοβαρό πρόβλημα αναγνωρισιμότητας έχει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MARC που φιλοξενεί αύριο Κυριακή το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί καθώς ακόμα και στον δεύτερο γύρο με όποιον και να βρεθεί δημοσκοπικά κερδίζει με 55% και πάνω.

Σε δείγμα 800 δημοτών της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται πρώτος με 38,3% με δεύτερο τον Παύλο Γερουλάνο (12%) και τρίτο τον Νάσο Ηλιόπουλο (10,1%).

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σύμφωνα με την ίδια μέτρηση έχει σοβαρό πρόβλημα αναγνωρισιμότητα με το 44,1% των ερωτηθέντων να δηλώνουν πως δεν τον γνωρίζουν. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον Κώστα Μπακογιάννη είναι 8% και για τον Παύλο Γερουλάνο είναι 20,4%. Χειρότερη κατάταξη από τον Νάσο Ηλιόπουλο έχει ο «αντάρτης» Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος αγγίζει το 47% ενώ στην πρόθεση ψήφου φτάνει στο 2%.

Διαβάστε επίσης:

Εύσημα από Αμερικανούς γερουσιαστές στον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Μαξίμου: Στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα
Πώς άνοιξε η «πόρτα» του ΣΥΡΙΖΑ σε Τόλκα και Μωραΐτη

Όσον αφορά τώρα την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές στην ‘Α Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 13,1 μονάδες φτάνοντας το 31,2% ενώ οι αναποφάσιστοι είναι «τρίτο κόμμα» με 15,3%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ