ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει δεκανίκι κανενός

Νίκος Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Το ΠΑΣΟΚ δε θα γίνει δεκανίκι κανενός
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/5) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε μία από τις τελευταίες προεκλογικές παρουσιάσεις του προγράμματος του κόμματός του και δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση.

Μάλιστα, πέρασε το μήνυμα τόσο προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα αποτελέσει δεκανίκι κανενός.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον χαρακτήρισε «πρωταθλήτη ανισοτήτων και ανθελληνισμού της οικονομίας», ενώ την ίδια στιγμή είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα πως «αποτελεί στήριγμα της κυβέρνησης της ΝΔ».

Με αναφόρες στην υπόθεση των υποκλοπών και σε αποστασίες, αλλά και από την άλλη στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την καταγγελία κακοποίησης και βιασμού από τον Αλέξη Γεωργούλη, μιλώντας για ψηφιακό παρακράτος της Κουμουνδούρου, ο Ν. Ανδρουλάκης άσκησε σκληρή κριτική και προς τα δύο κόμματα.

Ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του αγκαλιάζει τις αγωνίες των ευάλωτων και της λαϊκής τάξης, υπογραμμίζοντας ότι η δημοκρατική παράταξη έφερε τον λαό στην εξουσία.

«Εμπνεύσαμε τις νεότερες γενιές προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για «το κόμμα των Πάτσηδων, των απευθείας αναθέσεων και των υποκλοπών. Σήμερα ήρθα εδώ, όντας στενοχωρημένος, γιατί ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι κόβει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός της δημοκρατικής παράταξης έχει δώσει εντολή για αυτόνομη πορεία, για να έρθουν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Δεν ξεχνάμε τη σχέση της οικογένειάς του με την αποστασία και το παρακράτος».

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας ειδική μνεία σε μια σειρά από μέτρα για τον πρωτογενή τομέα, τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, τις οικογένειες, αλλά και τους συνταξιούχους.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος είναι εφαρμόσιμο, σε αντίθεση με τις «ψεύτικες» -όπως τις χαρακτήρισε- εξαγγελίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στους νέους, μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων, ώστε η νέα γενιά να παραμείνει στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ