ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερη η συνεδρίαση της Κ.Ο. στις Σπέτσες – Το ακριβές πρόγραμμα

ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερη η συνεδρίαση της Κ.Ο. στις Σπέτσες – Το ακριβές πρόγραμμα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης IN TIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διήμερες- Παρασκευή και Σάββατο- θα είναι τελικώς οι εργασίες της άτυπης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, στην περιοχή της Κουνουπίτσας, με τους βουλευτές να αναχωρούν από το νησί την Κυριακή, χωρίς πάντως να τους έχει διευκρινιστεί το πώς και πότε ακριβώς.

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, οι περισσότεροι βουλευτές θα αναχωρήσουν στις 09.00 ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά, με τις αυριανές (Παρασκευή) εργασίες να ξεκινούν στις 16.00 με 15λεπτη ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι παρουσιάσεις των βουλευτών για την πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθούν στις 20.30 και θα ακολουθήσει δείπνο- μπουφές στο σπίτι Κασσελάκη.

Το Σάββατο οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 09.15 και θα ολοκληρωθούν σε πρώτη φάση στις 14.00, με τη δεύτερη φάση να ξεκινά στις 16.30 και η άτυπη συνεδρίαση να φτάνει στο τέλος της στις 20.30.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στην Κ.Ο. στην ψαροταβέρνα «Ταρσανάς», στο Παλιό Λιμάνι, όπως έχουμε γράψει από την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Roumani», στο νέο λιμάνι των Σπετσών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ