ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση ενόψει ευρωεκλογών: Όλοι εναντίον όλων οι πολιτικοί αρχηγοί

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση ενόψει ευρωεκλογών: Όλοι εναντίον όλων οι πολιτικοί αρχηγοί
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ / ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ / ΙΝΤΙΜΕ

Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου με τους πολιτικούς αρχηγούς να βρίσκονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, εξαπολύοντας πυρά ο ένας στον άλλον, για τα Τέμπη, το πόθεν έσχες, αλλά και την πρωτιά στις ευρωκάλπες.

Στρατηγική διμέτωπης σύγκρουσης με Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη, τους οποίους παραλλήλισε με τους Τσίπρα-Καμμένο, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, σε σημερινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι εργαλειοποιεί τον πόνο των συγγενών στην υπόθεση των Τεμπών, ενώ χαρακτήρισε προσβλητική την κατηγορία ότι ο ίδιος συμμετείχε στο μοντάζ των ηχητικών με τις συνομιλίες, αμέσως μετά το δυστύχημα.

«Γνωρίζω καλά ότι δεν υπήρχε καμία συγκάλυψη στα Τέμπη. Η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της το σύνολο των ηχητικών και αυτή θα ερευνήσει πώς αυτά διέρρευσαν», υπογράμμισε.

Μητσοτάκης: Γνωρίζω καλά ότι δεν υπήρχε καμία συγκάλυψη στα Τέμπη

Κασσελάκης: «Όλα ανατρέπονται - Εφικτό να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωκλογές»

«Όλα μπορούν να ανατραπούν και αισθάνομαι ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Με τα δεδομένα που παρατηρώ είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτο κόμμα», είπε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, διεκδικώντας ακόμα και την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές.

Παράλληλα, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για το πόθεν έσχες ενώ σήκωσε τους τόνους τόνους και προς τη Χαριλάου Τρικούπη, λέγοντας για τον κ. Ανδρουλάκη: «είναι δικό του θέμα να αποδείξει ότι δεν είναι» ανέφερε ο κ. Κασσελάκης σε ερώτηση για το εάν επιμένει στο χαρακτηρισμό του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη ως «εκβιαζόμενου».

Παράλληλα, εξαπέλυσε βέλη και κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη λέγοντας:

«Τα ψεύδη πρέπει να αποκαλύπτονται όπως και για την τηλεεκπαίδευση στην Γαύδο. Ο πρωθυπουργός είχε πει ότι δεν υπήρχε τίποτε εύφλεκτο στην εμπορική αμαξοστοιχία. Σήμερα είπε ότι δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Ο πρωθυπουργός, στο έγκλημα των Τεμπών που συγκαλύπτει, είπε ψέματα στην κάμερα».

Κασσελάκης: «Όλα ανατρέπονται - Εφικτό να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωκλογές»

Πυρά Ανδρουλάκη κατά Κασσελάκη και Βελόπουλου

Τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές έθεσε ως στόχο ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ως το βαθύ κράτος στη χώρα, με αφορμή την υπόθεση των Τεμπών ενώ έκανε λόγο για ένα κόμμα – ψέμα του κ. Μητσοτάκη.

Κατηγόρησε, δε, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ασκεί αντιπολίτευση... lifestyle και εξαπέλυσε πυρά και εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που θα ελέγξει την Νέα Δημοκρατία.

Κουτσούμπας: Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Βουλή και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας με επίκεντρο προβλήματα της Θεσσαλίας. «Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί» είπε χαρακτηριστικά.

Κουτσούμπας: Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί - Nα δώσετε λύσεις στα προβλήματα της Θεσσαλίας

ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές

Πιέσεις να δημοσιοποιήσει τις οικονομικές του δραστηριότητες δέχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και από το ΠΑΣΟΚ το οποίο διερωτάται: «Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές».

ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ