ΣΠΟΡ

Ο Μέσι πέρασε με κόκκινο στο Μαϊάμι και παραλίγο να τρακάρει

Ο Μέσι πέρασε με κόκκινο στο Μαϊάμι και παραλίγο να τρακάρει
AP Photo/Andy Wong

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να περνάει με κόκκινο και να γλιτώνει από τύχη ένα παραλίγο σοβαρό τροχαίο.

Ο Αργεντινός σταρ του ποδοσφαίρου βρίσκεται ήδη στο Μαϊάμι ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι – αν και δεν έχει κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση - και τα βλέμματα δεν ξεκολλούν από κάθε του κίνηση.

Έτσι ούτε η παρανομία του στα φανάρια δεν πέρασε απαρατήρητη. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το λευκό αμάξι, στο οποίο επέβαινε, πέρασε με κόκκινο φανάρι και μπήκε σε διασταύρωση σε ώρα αιχμής.

Ευτυχώς ο Μέσι στάθηκε τυχερός και δεν συνέβη ατύχημα, καθώς οι οδηγοί των υπόλοιπων αμαξιών έκαναν απανωτούς ελιγμούς για να αποφύγουν την σύγκρουση.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής συνοδευόταν από περιπολικό της τοπικής αστυνομίας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν οδηγός ήταν ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Εν τω μεταξύ το ντεμπούτο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, ως παίκτη της Ίντερ Μαϊάμι αναμένεται να γίνει στις 21 Ιουλίου κόντρα στην Κρουζ Αζούλ. Χθες η Ίντερ Μαϊάμι καλωσόρισε και επίσημα τον Λιονέλ Μέσι, μέσω των λογαριασμών που διατηρεί η ομάδα στα social media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ