ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιατί το trailer της νέας ταινίας της Zendaya αναστάτωσε το Διαδίκτυο

Γιατί το trailer της νέας ταινίας της Zendaya αναστάτωσε το Διαδίκτυο
To trailer περιέχει μία αμφιλεγόμενη σκηνή η οποία υπονοεί ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των πρωταγωνιστών. photo/MGM

Η Zendaya πρωταγωνιστεί ως ένα πρώην παιδί-θαύμα του τένις που έγινε προπονήτρια στο αμφιλεγόμενο πρώτο trailer για το «Challengers» του Luca Guadagnino, το οποίο κυκλοφόρησε την Τρίτη πριν από την κυκλοφορία στις αίθουσες στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το trailer της νέας ταινίας του Luca Guadagnino με τίτλο "Challengers" με πρωταγωνίστρια τη Zendaya, τον Josh O'Connor (The Crown) και τον Mike Faist (West Side Story) κυκλοφόρησε και προκάλεσε φρενίτιδα στα social media με τις καυτές σκηνές του.

Η Zendaya εμφανίζεται ως Tashi Duncan, η οποία είναι το κέντρο ενός τεταμένου ερωτικού τριγώνου εντός και εκτός γηπέδου στο ρομαντικό αθλητικό δράμα.

Στο «Challengers» είναι παντρεμένη πλέον με έναν πρωταθλητή που βρίσκεται σε σερί ηττών (Mike Faist - West Side Story), η στρατηγική της Tashi για τη λύτρωση του συζύγου της παίρνει μια αναπάντεχη τροπή όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον ξεπεσμένο Patrick (Josh O'Connor - The Crown) -τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην φίλο της Tashi.

Καθώς το παρελθόν και το παρόν τους συγκρούονται και οι εντάσεις κορυφώνονται, η Tashi πρέπει να αναρωτηθεί, τι θα της στοιχίσει για να κερδίσει.

Γιατί όμως έχει γίνει τόσο χαμός με το συγκεκριμένο trailer; To trailer περιέχει μία αμφιλεγόμενη σκηνή η οποία υπονοεί ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των πρωταγωνιστών. Έτσι οι fans της Zendaya έστησαν γλέντι στο Twitter πειράζοντας τον Holland (ο οποίος υποδύθηκε τον Spiderman) για το ότι η Zendaya τον «απάτησε» στην ταινία.

Τα memes φυσικά πήραν φωτιά και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τον Holland να μεταμορφώνεται σε Symbiote Spider-Man, που βάσει του lore μετατρέπεται σε έναν villain -όπως ο Maguire στο Spider-Man 3.

Το trailer του «Challengers» έγινε viral στο Twitter, καθώς οι χρήστες των social media έψαχναν να βρουν από που προέρχονται όλα αυτά τα memes. Ενδεικτικά τα πρώτα uploads του trailer μόνο στο YouTube από τα επίσημα κανάλια των MGM και Warner Bros. μετρούν πάνω από 3.5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε διάστημα 18 ωρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ