ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Rebel Moon: O Zack Snyder επιστρέφει με νέο trailer στο Netflix

Rebel Moon: O Zack Snyder επιστρέφει με νέο trailer στο Netflix
Το Rebel Moon φαίνεται να είναι η προσπάθεια του Snyder να δημιουργήσει το δικό του έπος επιστημονικής φαντασίας. photo: Netflix

Ο Zack Snyder οδεύει μακριά από τη Γη για την επόμενη ταινία του. Ο σκηνοθέτης του 300 και του Justice League μόλις αποκάλυψε ένα teaser trailer για την νέα του δουλειά, Rebel Moon, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που έρχεται στο Netflix τον Δεκέμβριο. Αυτή είναι η πρώτη σωστή ματιά στην ταινία, αν και το Netflix κυκλοφόρησε προηγουμένως μια ταινία πίσω από τα παρασκήνια στην εκδήλωση Tudum τον Ιούνιο. Το σημερινό τρέιλερ αποκαλύφθηκε ως μέρος του Gamescom Opening Night Live στη Γερμανία.

Το Rebel Moon φαίνεται να είναι η προσπάθεια του Snyder να δημιουργήσει το δικό του έπος επιστημονικής φαντασίας. Πάμε να δούμε τη σύνοψη της ταινίας:

Όταν μια ειρηνική αποικία στην άκρη ενός γαλαξία βρίσκεται να απειλείται από τους στρατούς μιας τυραννικής εξουσίας, η Κόρα (Sofia Boutella), μια μυστηριώδης άγνωστη που ζει ανάμεσα στους χωρικούς, γίνεται η καλύτερη ελπίδα τους για επιβίωση. Έχοντας ως αποστολή να βρει εκπαιδευμένους μαχητές που θα ενωθούν μαζί της για να κάνουν μια αδύνατη αντίσταση ενάντια στον εχθρό, η Κόρα συγκεντρώνει μια μικρή ομάδα πολεμιστών - ξένους, εξεγερμένους, αγρότες και ορφανά πολέμου από διαφορετικούς κόσμους που μοιράζονται μια κοινή ανάγκη για λύτρωση και εκδίκηση. Καθώς η σκιά ενός ολόκληρου Βασιλείου πέφτει στα πιο απίθανα φεγγάρια, διεξάγεται μια μάχη για τη μοίρα ενός γαλαξία και στην πορεία σχηματίζεται ένας νέος στρατός ηρώων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Rebel Moon θα υποδυθεί η Sofia Boutella (The Mummy) και μαζί της παίζουν οι: Charlie Hunnam γνωστός για από τα Sons of Anarchy και The Gentlemen, Djimon Hounsou (Blood Diamond), Anthony Hopkins (φωνή του Jimmy) Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Cary Elwes (Stranger Things), Corey Stoll (House of Cards, First Man), Michiel Huisman (Game of Thrones), Alfonso Herrera (Ozark), Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi και Sky Yang.

Το Netflix ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο σύμπαν του με την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Zack Snyder. Ο δημιουργός των 300, Army of the Dead και άλλων ταινιών επιστρέφει στον κινηματογράφο με ένα νέο project ονόματι “Rebel Moon”, το οποίο μάθαμε εχθές από το Opening Night Live της Gamescom 2023 ότι θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Το Part One θα έρθει αυτόν τον Δεκέμβριο και το σύμπαν πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2024. Το σενάριο του Rebel Moon υπογράφει ο Snyder μαζί με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten, ενώ τη μουσική έχει αναλάβει ο JunkieXL aka Tom Holkenborg (It Follows, Mad Max: Fury Road).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ