ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο «Interstellar» θα ήθελε να έχει πρωταγωνιστήσει ο Κίλιαν Μέρφι

Στο «Interstellar» θα ήθελε να έχει πρωταγωνιστήσει ο Κίλιαν Μέρφι
Ο ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι (δεξιά) με τον Κρίστοφερ Νόλαν (αριστερά) Vianney Le Caer/Invision/AP

Στην ταινία «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν θα ήθελε να έχει πρωταγωνιστήσει ο Κίλιαν Μέρφι.

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίας συνεργασίας, οι δυό τους έχουν συνυπάρξει σε πολλές δημιουργίες του Νόλαν, όχι όμως και στο «έπος» του διαστημικού ταξιδιού του 2014 «Interstellar».

Ειδικότερα, ο Μέρφι παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί πώς θα ήταν η εμφάνισή του στην ταινία, παραδέχεται ότι ο Νόλαν κατέληξε στους «σωστούς ανθρώπους» και είπε ότι του αρέσει να την παρακολουθεί ως θαυμαστής χωρίς την πίεση να ασκήσει κριτική στη δουλειά του.

«Λατρεύω το Interstellar μόνο και μόνο επειδή το βρίσκω τόσο συναισθηματικό», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Θυμάμαι ότι το είδα στον κινηματογράφο όταν είχα μικρά παιδιά. Απλώς είχε μεγάλο αντίκτυπο πάνω μου. Μου ράγισε την καρδιά. Μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες του όταν δεν είμαι σε αυτές γιατί δεν χρειάζεται να φρικάρω για το μέγεθος των αυτιών μου ή οτιδήποτε άλλο».

Ο Μέρφι έχει συνεργαστεί σε σειρά ταινιών του Νόλαν από τότε που επιλέχτηκε ως Σκιάχτρο στο «Batman Begins». Συνέχισε τις εμφανίσεις του στα «The Dark Knight», «Inception» και «The Dark Knight Rises» (μαζί με μια εμφάνιση στο «Dunkirk») πριν αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Oppenheimer».

Εκτός από έναν από τους πιο πιστούς ηθοποιούς του Νόλαν, ο Μέρφι είναι επίσης θαυμαστής των ταινιών του σκηνοθέτη στις οποίες δεν συμμετέχει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ