ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Channel 4 ετοιμάζει νέο reality show για ανθρώπους χωρίς σεξουαλικές εμπειρίες  

Το Channel 4 ετοιμάζει νέο reality show για ανθρώπους χωρίς σεξουαλικές εμπειρίες  
Το Channel 4 δημοσίευσε μια ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη νέα του τηλεοπτική σειρά reality στον ιστότοπο του. photo: Pexels

Το Channel 4 αναζητά ενήλικες χωρίς σεξουαλικές εμπειρίες για νέο τηλεοπτικό reality.

Με το βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι να φιλοξενεί ήδη μια πληθώρα από παράξενα, ιδιαίτερα αλλά και περίεργα reality γνωριμιών - πάρτε το Naked Attraction ή το Married at First Sight - θα νομίζατε ότι θα είχε ξεμείνει από ιδέες, αλλά προφανώς όχι.

Το Channel 4 δημοσίευσε μια ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για τη νέα του τηλεοπτική σειρά reality στον ιστότοπο του.

Η σελίδα γράφει - τα μισά με αρκετά «ανησυχητικά» κεφαλαία γράμματα:

«ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ; ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ;

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 26 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ.»

«Εάν είστε ηλικίας 21 ετών και άνω και θέλετε να καθοδηγηθείτε στην τέχνη της οικειότητας σε ένα ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου, βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ, Όρους και Προϋποθέσεις και έντυπο αίτησης στη διεύθυνση www.theintimacyretreat.co.uk.».

Ο τίτλος του reality θα είναι «The Intimacy Retreat».

Αλλά, ενώ όλα αυτά είναι καλά θεωρητικά, τι θα συνεπάγεται στην πραγματικότητα η σειρά για τους διαγωνιζόμενους; Η εκπομπή πιθανότατα πρόκειται να πάρει παρόμοια μορφή με το Love Island.

Ένας εκπρόσωπος του Channel 4 είπε στη Mirror: «Το Intimacy Retreat θα είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ έξι σεζόν για το Channel 4 που ακολουθεί το ταξίδι μιας ομάδας ενηλίκων που είναι παρθένοι, δηλαδή δεν έχουν καμία σεξουαλική εμπειρία, καθώς μαθαίνουν στην πορεία την τέχνη της οικειότητας.

«Οι κορυφαίοι σεξολόγοι μας θα οργανώσουν τη ζωή σε ένα μοναδικό μεσογειακό νησί που, χρησιμοποιώντας μια ριζοσπαστική και εντελώς νέα προσέγγιση, θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους όσον αφορά την οικειότητα και το σεξ».

Ένας εκπρόσωπος της σειράς πρόσθεσε ότι οι «φόβοι και οι ανασφάλειες» θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν άτομα που «στερούνται αυτοπεποίθησης για το σώμα τους, δεν είναι σίγουροι για τη σεξουαλική ταύτιση ή τον προσανατολισμό τους, έχουν κοινωνικό άγχος ή σωματικά προβλήματα που μπορεί να κάνουν το σεξ ανησυχητικό ή άβολο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ