ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ: Το... «ατύχημα» επί σκηνής της Έμα Στόουν

Όσκαρ: Το... «ατύχημα» επί σκηνής της Έμα Στόουν

H Έμα Στόουν κατά την απονομή των φετινών Όσκαρ

AP Photo/Chris Pizzello

Mπορεί το Poor Things να σάρωσε με τέσσερα βραβεία και η Έμα Στόουν να κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου ως Μπέλα Μπάξτερ για την θριαμβευτική ερμηνεία της, ωστόσο η ηθοποιός γλίτωσε στο παρά πέντε το... ατύχημα επί σκηνής.

Ειδικότερα, όταν η Έμα Στόουν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φόρεμά της, το οποίο μάλλον είχε σκιστεί στην πλάτη.

«Το φόρεμά μου χάλασε. Είμαι σίγουρη ότι έγινε κατά τη διάρκεια του I am just Ken (σ.σ. του τραγουδιού από τη Barbie που ερμήνευσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ και ξεσήκωσε το Dolby Theatre)», είπε η Στόουν, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

Φυσικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς η Τζέσικα Λανγκ... έσωσε την κατάσταση!

emma stone oscars

H Tζέσικα Λανγκ προσπαθώντας να φτιάξει το φόρεμα της Έμα Στόουν στα φετινά Όσκαρ, ώστε να αποφευχθεί το... ατύχημα

AP Photo/Chris Pizzello

Το «ευχαριστώ» της Στόουν στον Λάνθιμο

«Γιώργο, σ' ευχαριστώ για αυτό τον ρόλο που άλλαξε τη ζωή μου» δήλωσε και ευχαρίστησε την οικογένειά της- την μητέρα της, τον σύζυγο της και την κόρη της που γίνεται τριών ετών σε λίγες μέρες και έχει κάνει τη ζωή της πολύχρωμη και σινεμασκόπ».

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λάνθιμος «δίνει» για δεύτερη φορά το βραβείο της συγκεκριμένης κατηγορίας στην πρωταγωνίστριά του. Πριν λίγα χρόνια, είχε κερδίσει και η Ολίβια Κόλμαν Όσκαρ για το «The Favorite».

Ειδικότερα το «Poor Things» του από τα 11 Όσκαρ για τα οποία είχε προταθεί κέρδισε τέσσερα και συγκεκριμένα Α’ Γυναικείου Ρόλου στην Έμα Στόουν, καθώς και στις κατηγορίες Καλύτερου Μακιγιάζ - Κομμώσεων, Καλύτερης Σκηνογραφίας και Καλύτερων Κοστουμιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ