ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίντα Εβαντζελίστα: «Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν - Ούτε να ακούω κάποιον να αναπνέει»

Λίντα Εβαντζελίστα: «Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν - Ούτε να ακούω κάποιον να αναπνέει»
AP

Για τις ανασφάλειες, τις ενοχές της αλλά και την κακοποίηση που φέρεται να υπέστη το πασίγνωστο πρώην μοντέλο Λίντα Εβαντζελίστα, μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στους Sunday Times.

Η Λίντα Εβαντζελίστα το κορυφαίο supermodel των 90s, σήμερα στα 58 της χρόνια δήλωσε ότι πλέον δεν κατηγορεί τον εαυτό της, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν την ενδιαφέρει να ξαναβγεί ραντεβού.

«Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει», ανέφερε με απόλυτη ειλικρίνεια ενώ αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που βγήκε ήταν «σίγουρα πριν από τη θεραπεία Coolsculpting», στην οποία υποβλήθηκε από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016. και την άφησε «παραμορφωμένη».

Ωστόσο σήμερα στα 58 της χρόνια έχει αποδεχτεί την εμφάνισή της μετά τις επιπλοκές της θεραπείας.

«Δεν κατηγορώ πλέον τον εαυτό μου. Δεν είμαι πια σκληρή μαζί του. Για το πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για μένα εξακολουθεί να με ενοχλεί λίγο, αλλά παλαιότερα με ενοχλούσε πολύ περισσότερο», συνέχισε η Εβαντζελίστα.

«Ξέρω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι έφταιγα. Δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς, αλλά προσπαθώ σκληρά να απαλλαγώ από τις ενοχές και τη ντροπή. Και δεν το αφήνω να μου καταστρέψει τη ζωή. Δεν θα είχα μείνει κλεισμένη αν ήξερα πόσοι άνθρωποι με νοιάζονται».

Μιλώντας για τον γάμος της με τον πρώην επικεφαλής του γραφείου της Elite Model Management στο Παρίσι Ζεράλντ Μαρί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37, και χώρισαν το 1993. Στο ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «The Super Models» που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, η Εβαντζελίστα κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Ήμουν ανίδεη. Απολύτως ανίδεη...έπρεπε να υπάρχει κάτι αξιαγάπητο για να τον ερωτευτείς», τόνισε η σταρ ενώ εξήγησε ότι δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την υποτιθέμενη κακοποίηση εκείνη την εποχή, καθώς «φοβόταν» και «δεν ήξερε» αν κάποιος άλλος γνώριζε. Είπε ότι ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ «βγαίνοντας» από τον γάμο της» καθώς «ήταν τα πάντα» για εκείνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ