ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Booking: Δύο σοκολατένιες σουίτες εμπνευσμένες από τον Γουίλι Γουόνκα

Booking: Δύο σοκολατένιες σουίτες εμπνευσμένες από τον Γουίλι Γουόνκα
Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ποζάρει κατά την άφιξή του στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Wonka» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Λονδίνο Scott Garfitt/Invision/AP

Η πλατφόρμα διαδικτυακής κράτησης καταλυμάτων Booking.com και η Warner Bros. Pictures ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν δύο σουίτες με θέμα την καραμέλα, αλλά και με μπόλικη σοκολάτα εμπνευσμένες από τον πιο διάσημο σοκολατοποιό Γουίλι Γουόνκα και με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Wonka» στους κινηματογράφους, στις 15 Δεκεμβρίου. Στο ρόλο του Γουόνκα ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Δύο «Wonka Sweet Suites»

Με την ονομασία «Wonka Sweet Suites», τα εντυπωσιακά δωμάτια βρίσκονται στο «Park Lane New York» με θέα το Σέντραλ Παρκ και στο ξενοδοχείο «Viceroy Santa Monica» στην Καλιφόρνια.

Τα δύο τυχερά ζευγάρια που θα κλείσουν τη διαμονή τους στις 13 Δεκεμβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας θα μπορούν να απολαύσουν τον ύπνο τους σε ένα μοναδικό κρεβάτι από σοκολάτα, με κλινοσκεπάσματα από marshmallows κάτω από ροζ σύννεφα από μαλλί της γριάς!

Η ταινία

Η ταινία prequel της Waner Bros. αφηγείται τις περιπέτειες του εκκεντρικού σοκολατοποιού πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός για τα γλυκά του και πριν γνωρίσει τον Τσάρλι Μπάκετ. Βασισμένη στον χαρακτήρα του βιβλίου του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», η ταινία δείχνει τον Γουόνκα αφηγείται την εκπληκτική ιστορία του πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός του κόσμου έγινε ο αγαπημένος Γουίλι Γουόνκα που γνωρίζουμε σήμερα.

Το «Wonka» είναι σε σκηνοθεσία του Πολ Κινγκ και πρωταγωνιστεί μια σειρά αγαπημένων Βρετανών σταρ, συμπεριλαμβανομένης της Ολίβια Κόλμαν, του αγαπημένου «Mr. Bean» Ρόουαν Άτκινσον και της Σάλι Χόκιννγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ