ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναύπλιο: Για 35η χρονιά οι Γιαουρτομαχίες με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων

Ναύπλιο: Για 35η χρονιά οι Γιαουρτομαχίες με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο έθιμο της Γιαουρτομαχίας στο Ναύπλιο

INTIME NEWS

Οι Γιαουρτομαχίες αναβίωσαν και φέτος στο Ναύπλιο με μικρούς και μεγάλους να σπεύδουν να συμμετάσχουν σε αυτό με κέφι χιούμορ και με διάθεση να λερωθούν.

Το έθιμο πραγματοποιήθηκε για 35η συνεχόμενη χρονιά το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εθίμων των Αποκριών, στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Μοναδικό, ευρηματικό και ανατρεπτικό το «Παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού» που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων με γιαουρτομαχίες, Σάββατο 16 Μαρτίου 2024.

Giaoyrtomahies nayplio ethimo

Παιδιά και ενήλικες βουτάνε τα πρόσωπα τους μέσα στις λεκάνες με το γιαούρτι για να βρουν κάποιο στοιχείο του Κρυμμένου Θησαυρού

INTIME NEWS

Στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, με πρωταγωνιστές την ψυχαγωγία και την διασκέδαση, ομάδες παιδιών σε μια μεγάλη συλλογική δράση, συμμετείχαν στο καθιερωμένο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που για περισσότερο από 35 συνεχή χρόνια διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία και με την επιμέλεια του Γιώργου Αλεξίου.

giaoyrtomahia nafplio krimmenos thisavros

Παιδιά βουτάνε το πρόσωπο τους στη λεκάνη με το γιαούρτι για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο του Κρυμμένου Θησαυρού

INTIME NEWS

Ένα μέρος του παιχνιδιού, θέλει τα παιδιά να βουτάνε με το πρόσωπο τους μέσα σε λεκάνη με γιαούρτι για να βρουν ένα γρίφο του κρυμμένου θησαυρού.

nafplio giaourtomahia ethimo

Κέφι και χαμόγελα από τους πιτσιρικάδες που συμμετέχουν στην Γιαουρτομαχία του Ναυπλίου

INTIME NEWS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ