ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τελευταία ταινία το «Coup de Chance» για τον Γούντι Άλεν;

Τελευταία ταινία το «Coup de Chance» για τον Γούντι Άλεν;

Ο Γούντι Άλεν

(AP Photo/Andrew Medichini)

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την κινηματογραφική βιομηχανία άφησε ανοιχτό για μια ακόμη φορά ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γούντ Άλεν.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο Air Mail, σύμφωνα με τον Guardian, ο 88χρονος καλλιτέχνης άφησε να εννοηθεί ότι αποσύρεται από την κινηματογραφική βιομηχανία, δηλώνοντας ότι «αμφιταλαντεύεται» για το αν θα γυρίσει μία ακόμη ταινία μετά την κυκλοφορία στην Αμερική του «Coup de Chance («Χτύπημα της Τύχης»)», η πρώτη του δημιουργία που είναι γυρισμένη στη γαλλική γλώσσα.

«Αμφιταλαντεύομαι σχετικά με αυτό» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν θέλω να βγω για να μαζέψω χρήματα.

Το βρίσκω πολύ ενοχλητικό αυτό. Ωστόσο, αν κάποιος εμφανιστεί και πει ότι θέλουμε να υποστηρίξουμε την ταινία, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά. Πιθανότατα δεν θα είχα τη δύναμη να πω όχι, επειδή έχω τόσες πολλές ιδέες» ανέφερε.

Το «Coup de Chance» είναι η 50ή ταινία του Γούντι 'Αλεν και προέκυψαν δυσκολίες στη διανομή της για τις αμερικανικές αίθουσες μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2023, όπου έτυχε θερμής υποδοχής

Σημειώνεται ότι μετά το #MeToo, ο σκηνοθέτης έχει ουσιαστικά αποκλειστεί από το Χόλυγουντ λόγω των ισχυρισμών για σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του, Ντίλαν Φάροου, το 1992.

Ωστόσο σε συνέντευξή της στους New York Times λίγες ημέρες νωρίτερα, η μικρότερη αδελφή του και παραγωγός Λέτι 'Αρονσον αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος «εργάζεται πάνω σε ένα νέο σενάριο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ