ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β.Κικίλιας στις Αντιλογίες: Ιδεολογική συνάφεια συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα

Β.Κικίλιας στις Αντιλογίες: Ιδεολογική συνάφεια συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα
CNN Greece

Η ΝΔ παρακολουθεί στενά το «ενεργειακό παίγνιο» που εξελίσσεται με την παραβίαση των διεθνών συνθηκών με την ΑΟΖ της Κύπρου και τα δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Αθηνών, μιλώντας στο CNN Greece και την εκπομπή Αντιλογίες. 

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε πως στα εθνικά θέματα δεν πρέπει να υπάρχει δραματοποίηση και δημιουργία εντυπώσεων. «Θα προτιμούσαμε να μην υπήρχαν οι δηλώσεις περί ανησυχίας», υπογράμμισε υπενθυμίζοντας πως οι πολιτικοί πρέπει να δρουν και να βρίσκουν λύσεις.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ασφάλειας, ο κ. Κικίλιας εντόπισε συγγένεια συνιστωστών του ΣΥΡΙΖΑ με «Ρουβίκωνα, αναρχικούς, τρομοκράτες και έγκλειστους στις φυλακές του Κορυδαλλού». Γι’αυτό και, όπως είπε, «αφήνονται οι Ρουβίκωνες να κάνουν ό,τι θέλουν, γι’αυτό και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν σε δίκες της 17Ν», υπενθυμίζοντας περιστατικά εισβολής του Ρουβίκωνα στη βουλή, σε υπουργεία, σε πρεσβείες, σε πανεπιστήμια.

Πρόσθεσε πως η εγκληματικότητα έχει κορυφωθεί και πως η διαφορά, στα ποσοστά εγκληματικότητας, είναι χαώδης από την προηγούμενη διακυβέρνηση.

Σχολιάζοντας τα της οικονομίας, είπε πως, μιλώντας με συνταξιούχους, ανθρώπους του μεροκάματου, επαγγελματίες κάθε φάσματος «δεν έχω ακούσει έναν να είναι ευχαριστημένος από το νόμο Κατρούγκαλου» ενώ έκανε ειδική μνεία στην υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τη διάλυσή της από το ΣΥΡΙΖΑ, στους 29 νέους φόρους και το «μαχαίρι» σε συντάξεις και ΕΚΑΖ.

Ο κ. Κικίλιας υπενθύμισε τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί σεισάχθειας και διαγραφής τραπεζικών δανείων, «κάτι που απέχει παρασάγγας από το πρόγραμμα που παρουσιάσατε εκ των υστέρων», κατέληξε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ