ΕΛΛΑΔΑ

Εξώδικο Beat κατά Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντία

(EUROKINISSI//ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Εξώδικο έστειλε η εταιρεία Beat στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών Ταξί και πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, Θύμιο Λυμπερόπουλο, ζητώντας του «να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία».

Αφορμή στάθηκε η επίθεση που είχε εξαπολύσει πριν από μερικούς μήνες ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ με αφορμή το νομοσχέδιο που φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών ηλεκτρονικής διαμεσολάβησης υπηρεσιών ταξί.

Ωστόσο την Δευτέρα η Beat αποφάσισε να απαντήσει στην επίθεση, επιλέγοντας τη νομική οδό, ζητώντας από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει και να ανακαλέσει εντός δέκα ημερών τις προσβολές και τις ύβρεις που εξαπέλυσε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως και στις ιστοσελίδες των ΣΑΤΑ και ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί). Επίσης τον καλεί να αναπαραγάγει στα παραπάνω μέσα απολογητικό κείμενο με τίτλο «Συγγνώμη στην Beat», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν θα αναφερθώ ξανά αρνητικά στην εταιρεία Beat».

«Στη ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητα μας στο αύριο που χτίζουμε, και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις. Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα - όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Δρανδάκης.

«Για το λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ' όπου κι αν προέρχεται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους. Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας, και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην χώρα μας» προσθέτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης