ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό γράμμα της μητέρας της Μελίνας Παρασκάκη στην κόρη της

Ένα συγκινητικό γράμμα προς το κοριτσάκι της έγραψε η μητέρα της αδικοχαμένης 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη που έχασε τη ζωή της πριν από ένα μήνα στο χειρουργείο σε επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Το γράμμα δημοσίευσε ο σύζυγός της σε post στο Facebook και στο οποίο αναφέρει: «Ο πόνος της μάνας. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Πέρασε ένας μήνας που χάσαμε και θάψαμε την υπέροχη κορούλα μας. Πέρασε ένας μήνας που τη κρατούσα στην αγκαλιά μου και νόμιζα ότι θα έχουμε μια ολόκληρη ζωή μαζί», ξεκινάει το γράμμα η μητέρα, το οποίο ανάρτησε ο πατέρας της Μελίνας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Το κοριτσάκι μου που άφησε ένα τόσο μεγάλο κενό, ένα μαύρο κενό. Ένας μήνας που μοιάζει με χρόνια. Ένας μήνας που μοιάζει με κακό όνειρο».

«Ένα χαμένο παιδάκι που μου ζητάει να πάω στον ουρανό να τη φέρω πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος, δε ξεπερνιέται ποτέ ότι κι αν κάνεις. Όχι τόσο πολύ επειδή τη θέλω εδώ, όσο που στερήθηκε την ευκαιρία να ζήσει», αναφέρει παρακάτω. «Το Μελινιό μας που δεν άντεξε πολλές ώρες, το κορμάκι της δεν άντεξε, δε ξέρω αν πονούσε, δε ξέρω αν ξύπνησε γιατί δεν ήμουνα μαζί της. Δε ξέρω αν με έψαχνε», καταλήγει η μητέρα.

Η 4χρονη Μελίνα Παρασκάκη εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου 2015 στο νοσοκομείο Βενιζέλειο για να υποβληθεί σε χειρουργείο για "κρεατάκια" και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση για την υπόθεση και έδωσαν κατάθεση στο πλαίσιο της ΕΔΕ που διενεργείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης