ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Ένας ακόμη νεκρός στη χώρα μας – Κατέληξε 69χρονος

INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυξάνεται ο δραματικός απολογισμός του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς σήμερα, Τρίτη, κατέληξε και ένας 69χρονος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 243.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε περάσει παλαιότερα πνευμονία, ενώ έπασχε από δυσλιπιδαιμία και υποθυρεοειδισμό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Δευτέρα 170 νέα κρούσματα κορωνοΙού εκ των οποίων τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8819, εκ των οποίων το 55.3% άνδρες.

Τα 1886 (21.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4009 (45.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ενημέρωση Τσιόδρα - Χαρδαλιά δύο φορές την εβδομάδα

Σημειώνεται πως επιστρέφει η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, μετά τα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων του κορωνοϊού αλλά και την αύξηση των διασωληνωμένων.

Όπως ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα.

Εκτάκτως για αυτή την εβδομάδα, τον κ. Τσιόδρα θα αντικαταστήσει ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην ενημέρωση που θα γίνεται στο υπουργείο Υγείας θα είναι παρών και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης