ΕΛΛΑΔΑ

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια Κεφαλονιάς και Ιθάκης λόγω «Ιανού»

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στα λιμάνια θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Κεφαλονιά - Κυλλήνη και Ιθάκη - Σάμη - Πάτρα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας «Levante Ferries» «για τα δρομολόγια, αύριο 18/09, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας».

Το ακραίο και σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα καιρικό φαινόμενο αναμένεται να πλήξει το Ιόνιο από το απόγευμα της Πέμπτης και στη συνέχεια να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αλλά και τους μετεωρολόγους να συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη για σήμερα στις 11:00 στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος), ώστε να υπάρχει συνεχής συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων Πολιτικής Προστασίας, ενόψει του ακραίου καιρικού φαινομένου, τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας κατά τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης