ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: 76χρονος δολοφόνησε τον 48χρονο γιο του

Intime

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί όταν 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έγινε στις 10 το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου στο Κορωπί. Την ΕΛ.ΑΣ. ειδοποίησε ο άλλος γιος της οικογένειας, ενώ οι γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες ανάμεσα σε πατέρα και γιο λόγω της εξάρτησης του δεύτερου απο το αλκοόλ.

Τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, ο οποίος έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος, το πρωί της Δευτέρας, στην αυλή του σπιτιού του, στο Κορωπί, από πυροβολισμό του πατέρα του, ήταν, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, η αιτία της έντονης λογομαχίας τους που οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 10:00, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός. Ο 48χρονος, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού, αιμόφυρτος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Να σημειωθεί πως ο ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. To τελευταίο διάστημα έμενε μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης