ΕΛΛΑΔΑ

«Μπλόκο» των φυλακών στα «κρεσέντο» μίσους του Κασιδιάρη

INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τον έλεγχο του κρατούμενου Ηλία Κασιδιάρη κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μόνο με πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης δια ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype), δηλαδή συγγενείς μέχρι τέταρτου βαθμού και δικηγόρους με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή, αποφάσισε τo Συμβούλιο των Φυλακών.

Σε αντίθετη περίπτωση αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων) και με τα πρόσωπα που έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και θα ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Όλα έγιναν μετά από εισήγηση της γενικής γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου να πάρει μέτρα το Συμβούλιο των Φυλακών για να μην επιτρέπεται οποιαδήποτε επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη που θα έχει σχέση με τοποθετήσεις του και ομιλίες του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, που μπορεί να φτάνουν μέχρι και την υποκίνηση σε μίσος.

Η εισήγηση για αυτή την απαγόρευση ήρθε μετά τα απανωτά βίντεο και τις παρεμβάσεις του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης