ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης

Με εισαγγελική διάταξη αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 53χρονου Eurokinissi / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

«Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου, όπου ο 53χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης επικοινωνούσε σε chat rooms με παιδόφιλους, προσπαθεί να ρίξει η ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα που βίασαν το κοριτσάκι, έναντι αμοιβής από 50 έως 100 ευρώ ο καθένας.

Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία- περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι ενδιαφέρθηκαν να «συναντήσουν» το κοριτσάκι, που εργαζόταν περιστασιακά στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, στα Σεπόλια.

Παράλληλα, εκτός από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 53χρονου, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, «ξεψαχνίζει» και τα κινητά τηλέφωνα του κατηγορούμενου, προκειμένου να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, και να προσπάθησε να σβήσει στοιχεία ο κατηγορούμενος, αυτά θα ανακτηθούν, εύκολα ή δύσκολα.

Οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται και στο ενδεχόμενο να μην είναι η 12χρονη το μόνο θύμα, αλλά πίσω από τη δράση του 53χρονου να υπάρχει και ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδόφιλων. Ταυτόχρονα, ερευνάται και εάν πρόσωπο του περιβάλλοντος του κοριτσιού μπορεί να γνώριζε τι συνέβαινε, εδώ και μήνες.

Τέλος, σήμερα Τρίτη, 11 Οκτωβρίου αναμένεται να δημοσιοποιηθούν με εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία του 53χρονου.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Υπενθυμίζεται ότι μέσω ψεύτικων προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος και «πουλούσε» τη 12χρονη, δημοσιεύοντας πλήθος βίντεο και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, επικοινώνησαν μαζί του πάνω από 200 παιδεραστές, ζητώντας πληροφορίες για να συνευρεθούν μαζί του.

Η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά.

Όταν δεν την χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων προσπάθησαν να «χαρτογραφήσουν» τα σημεία όπου το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού.

Το ένα είναι το κατάστημα του 53χρονου, το άλλο ένας χώρος που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί και το τρίτο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί στους αστυνομικούς, με τη μεσολάβηση του συλληφθέντα, τη μετέφεραν σε δωμάτια και αυτοκίνητα, όπου τη βίαζαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε το παιδί είχε πάρει χρήματα από αυτούς τους άντρες αλλά αυτά παραδίδονταν στον 53χρονο.

Η ανήλικη μίλησε στη μητέρα της

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν το παιδί είπε στη μητέρα του όλη την αλήθεια για το τι συνέβαινε και εκείνη με τη σειρά της προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα του 53χρονου και κάποιες φορές, για μικρές εργασίες, στο κατάστημα πήγαινε και το 12χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος αφού κακοποίησε τη 12χρονη, κάλεσε και τον 42χρονο φίλο του στο κατάστημά του, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 53χρονος φωτογράφιζε την ανήλικη και ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο και εκεί αναζητούσε πελάτες για το παιδί.

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος φέρεται με όπλο να απειλούσε το παιδί.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης