ΕΛΛΑΔΑ

Εναντικοποίηση ελέγχων σε πλοία και λεωφορεία - Στο Μαξίμου ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικης Γιάννης Πλακιωτάκης INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο κυβερνητικό μικροσκόπιο μπαίνει η λειτουργία των μέσων μεταφοράς μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με το Μέγαρο Μαξίμου να «χτυπά καμπανάκι» για πραγματοποίηση μαζικών ελέγχων στα μέσα μεταφοράς.

Το πρωί το κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου πέρασε ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικης Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του λιμενικού σώματος.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες εντατικοποίηση των ελέγχων ασφαλείας σε πλοία και λιμάνια, ούτως ώστε να αποφευχθούν αστοχίες ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον κ. Πλακιωτάκη εντατικοποίηση των ελέγχων σε πλοία και λιμάνια, δίνοντας έμφαση στις συνθήκες
εργασίας αλλά και στην πραγματοποίηση ελέγχων στο θέμα των υπεράριθμων επιβατών.

Από την πλευρά του, ο κ. Πλακιωτάκης ενημέρωσε τον κ Μητσοτάκη για την κατάσταση που βρίσκεται η ακτοπλοΐα, τους ελέγχους που έτσι και αλλιώς γίνονται, αλλά και για τους έκτακτους που έχουν προγραμματιστεί με στόχο τη μείωση κινδύνων σε πολλαπλά επίπεδα.

Σημειώνεται ότι το «καμπανάκι» του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετίζεται εκτός από την κατάσταση στην ακτοπλοΐα και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς με των πρωθυπουργό να δίνει έμφαση τις επόμενες ημέρες και στην κατάσταση που επικρατεί στα λεωφορεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης