ΕΛΛΑΔΑ

Ο 9χρονος Δημητράκης χρειάζεται τη στήριξή μας στην πεντάχρονη μάχη του με τον καρκίνο

Εδώ και πέντε χρόνια, από όταν ήταν μόλις 4 ετών, μάχεται τον καρκίνο ο μικρός Δημήτρης. Τότε, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4 σταδίου και ξεκίνησε να υποβάλλεται σε θεραπείες για να μπορέσει να βγει νικητής.

Όπως μας ενημερώνει το σωματείο Παιδική Χαρά, όμως, δυστυχώς, η κατάσταση του μικρού υποτροπίασε εκ νέου και πλέον χρειάζεται να υποβληθεί σε προετοιμασία για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το παιδί έχει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του τη μητέρα του, νύχτα και μέρα, η οποία όμως πλέον δυσκολεύεται πάρα πολύ να αντεπεξέλθει οικονομικά και μέσω του Σωματείου κάνει έκκληση προς όλους μας να στηρίξουμε τον αγώνα του παιδιού της:

«Εύχομαι σε όλους σας, όσοι είστε γονείς πότε να μη ζήσετε αυτό που ζω εγώ και να μη χρειαστεί ποτέ να έρθετε στη δική μου θέση.. Δε είναι εύκολο για μια μαμά να ζητάει δημόσια οικονομική βοήθεια για να σώσει το παιδί της … Δε φανταζόμουν ποτέ ότι αντί να περνάω όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί με το παιδί μου , θα πρέπει να βλέπω το βλαστάρι μου να δίνει έναν τέτοιο καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα … Ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και δύσκολος και μόνοι μας με τον μικρό μου δεν μπορούμε να τον διαβούμε. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας..!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσοι μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε να το κάνουμε μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.

Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης PayPal https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

Η ανάρτηση του σωματείου στο Facebook:

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης