ΚΟΣΜΟΣ

Συγκινεί μητέρα που ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στο σώμα ενός άλλου (ωid)

Youtube

Η απώλεια του παιδιού είναι για μια μητέρα ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Αυτή η κατάρα χτύπησε την οικογένεια Lopez. Μετά τον θάνατο του 26χρονου Carlos Lopez Jr, όμως,  η οικογένειά  αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων.

 

Η καρδία του 26χρονου χτυπά στο σώμα του 57χρονου David Ponder ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς στις 15 Αυγούστου του 2016, μετά από τον θάνατο του Juan Carlos Lopez Jr, την 1η Αυγούστου του ίδιου έτους. Η μητέρα του άτυχου νέου μπόρεσε να ακούσει τη καρδιά του νεκρού γιού της να χτυπάει στο σώμα του Ponder.

Έπειτα από μια υποχρεωτική περίοδο αναμονής έξι μηνών, ο 57χρονος έστειλε ένα γράμμα στην οικογένεια του Carlos Lopez Jr μέσω του οργανισμού Life Sharing. Την 1η Αυγούστου, ο Ponder έλαβε την απάντηση που περίμενε. «Θα διοργάνωναν ένα πάρτι γενεθλίων για τον Lopez για να τιμήσουν τη μνήμη του», αναφέρει ο άντρας. Στις 8 Σεπτεμβρίου ο 57χρονος πήγε στο πάρτι στη Ramona της Καλιφόρνια και γνώρισε την οικογένεια του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή.

( O 26χρονος Juan Carlos Lopez Jr.)

«Από την πρώτη κιόλας μέρα ήθελα να μάθω ποιος ήταν ο δότης μου», είπε ο Ponder στη μητέρα του, Graciela Lopez.

Σε ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook έγραψε:

Αυτή ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές μέρες στη ζωή μου. Σήμερα γνώρισα την οικογένεια του δωρητή μου. Τώρα είναι η οικογένειά μου.

(Ο 57χρονος David Ponder)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης