Εξάχρονος καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου στη Φθιώτιδα - «Είχαμε άγιο», λένε οι γονείς του
Ανανεώθηκε:
Πόρτα σχολείου έπεσε πάνω σε 6χρονο ανήμερα του Πάσχα (5/5) στον Άγιο Στέφανο Δομοκού ο οποίος γλύτωσε με μερικές μελανιές.
Όπως κατέγραψε το LamiaReport, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 8:00’, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα.

Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το παιδί στάθηκε πολύ τυχερό καθώς τη γλύτωσε με μελανιές στην πλάτη.

«Είχαμε πραγματικά άγιο», λένε οι δικοί του «γιατί η πόρτα θα μπορούσε ακόμη και να το σκότωνε», σημειώνουν σοκαρισμένοι μην μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη το παιχνίδι παραλίγο να καταλήξει σε δράμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Στο νοσοκομείο 14χρονος που έσκασε κροτίδα στο χέρι του
SPONSORED
Τροχαίο στην Χαλκίδα: Στο νοσοκομείο 12χρονο κορίτσι παρασύρθηκε από ΙΧ
20:43
«ΗΠΑ και Ιράν κατέληξαν σε προσχέδιο ειρηνευτικής συμφωνίας» αναφέρουν ιρανικά ΜΜΕ
20:38
Live η ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στην παρουσίαση του νέου κόμματος - Το όνομα που επέλεξε
20:35
Πορτογαλία: Συνελήφθη η μητέρα που εγκατέλειψε δύο μικρά αγόρια σε δάσος
20:30