ΚΟΣΜΟΣ

Πώς ένα κινεζικό μπισκότο τύχης βοήθησε έναν άνδρα να κερδίσει ένα εκατ. δολάρια

New Jersey Lottery

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Ρόνι Μάρτιν από το Λονγκ Ποντ της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ άνοιξε ένα μπισκότο τύχης, ως είθισται μετά από κάποιο γεύμα σε κινεζικό εστιατόριο. Αυτό που δεν θα μπορούσε ποτέ, όμως, να φανταστεί είναι πως οι τυχεροί αριθμοί που βρίσκονται κάτω-κάτω στο μικρό χαρτάκι θα του «χάριζαν» ένα εκατομμύριο δολάρια!

Ο Μάρτιν παίζει τακτικά τυχερά παιχνίδια και όταν είδε τους αριθμούς από το μπισκότο τύχης -1, 2, 4, 19, 29- αποφάσισε ότι θα τους χρησιμοποιεί στο αντίστοιχο αμερικανικό λόττο. Όπως και έκανε, όχι μια φορά αλλά αρκετές.

Μια ημέρα μετά από την κλήρωση του Ιουλίου, ο Μάρτιν σταμάτησε στο βενζινάδικο όπου έπαιξε το τυχερό δελτίο και ζήτησε από τον ταμία να κοιτάξει εάν είχε κερδίσει τίποτα. Όταν ο υπάλληλος του είπε ότι είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια, ο Μάρτιν δεν μπορούσε να πιστέψει τα αυτιά του.

Όπως αναφέρει το Sky News, ο Ρόνι Μάρτιν και η σύζυγός του, Σίρλεϊ, σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να εξοφλήσουν το στεγαστικό τους δάνειο ενώ όσα απομείνουν θα αποταμιευτούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης