ΚΟΣΜΟΣ

Δίδυμα πάντα στη Βιέννη γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια με φαγητό και ύπνο (pics)

REUTERS/Heinz-Peter Bader

Τα πρώτα τους γενέθλια γιόρτασαν δίδυμα πάντα σε ζωολογικό πάρκο της Βιέννης όπου και γεννήθηκαν με ξεχωριστό ωστόσο τρόπο.

Ειδικότερα, ο Fu Ban έπαιζε με την μητέρα του Yang Yang και απόλαυσε το γεύμα του μπροστά στο κοινό, ενώ η αδελφούλα του,Fu Feng απόλαυσε τον ύπνο της όπως ανέφερε ο ζωολογικός κήπος.

REUTERS/Heinz-Peter Bader

Τα συγκεκριμένα δίδυμα πάντα ήρθαν στην ζωή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση κάτι που συνέβη για πρώτη φορά για μικρά κουταβάκια που ζουν σε συνθήκες αιχμαλωσίας σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο.

Μάλιστα, για την γιορτή των γενεθλίων τους, ο ζωολογικός κήπος κανόνισε μία εκδήλωση στην οποία τα πάντα θα ξετύλιγαν τα δώρα τους τα οποία αποτελούνταν από αγαπημένες τους λιχουδιές, δηλαδή καρότα και γλυκές πατάτες.

REUTERS/Heinz-Peter Bader

REUTERS/Heinz-Peter Bader

Σύμφωνα με το Reuters, τα μικρά πάντα έχουν φέρει πλήθος κόσμου στο ζωολογικό κήπο ο οποίος βρίσκεται στους κήπους του παλατιού Schoenbrunn, μία πρώην καλοκαιρινή αυτοκρατορική κατοικία.

REUTERS/Heinz-Peter Bader

Μάλιστα, για να αυξήσει τα κέρδη του από τα συγκεκριμένα πάντα ο ζωολογικός κήπος εξέδωσε ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες του ζευγαριού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης