Οι ισραηλινές Αρχές συνέλαβαν τον φρουρό του Έλληνα πρόξενου στην αφή του Αγίου Φωτός
Ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν τον φρουρό ασφαλείας του Έλληνα προξένου, ενώ μετά από λίγο το συμβάν έλαβε τέλος και αφέθηκε ελεύθερος.
Υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, και μέσα στην αναστάτωση κατά τη διάρκεια της αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο, ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν τον φρουρό του Έλληνα πρόξενου στην Ιερουσαλήμ.
Έπειτα από λίγο και με διπλωματικές ενέργειες, ο φρουρός αφέθηκε ελεύθερος.
Παλαιστινιακές πηγές που μετέδωσαν την είδηση αναφέρουν:
«Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής συνέλαβαν σήμερα τον προσωπικό φρουρό του Έλληνα προξένου στην Ιερουσαλήμ, ενώ βρισκόταν στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η κατοχική αστυνομία επιτέθηκε σωματικά στον προσωπικό φρουρό του Έλληνα προξένου στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου κατά τη διάρκεια του τελετουργικού για το Άγιο Φως το Σάββατο και τον συνέλαβε».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάσχα: Εντυπωσίασε και φέτος το σπάσιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα
Σοκαριστικό ατύχημα στην Κέρκυρα: Έπεσε ο «Μπότης» επάνω στο κεφάλι της
Aυξήσεις στα διόδια από την Πρωτοχρονιά - Πόσο θα κοστίζει η διέλευση από τους αυτοκινητοδρόμους
09:09
«Τέλος χρόνου» για τα Τέλη Κυκλοφορίας - Ποιες φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να πληρωθούν σήμερα
09:00
Χωρίς ρεύμα πάνω από 30.000 νοικοκυριά στο Μπουένος Άιρες - «Έπεσε» το δίκτυο λόγω μεγάλης ζήτησης (vid)
08:52
Πότε πρέπει να αποκτούν δικό τους κινητό τα παιδιά; Επιστήμονες έχουν την απάντηση
08:43