ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ (pics)

REUTERS/Richard Pohle/Pool

Ο τετράχρονος Τζορτζ, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πήγε σήμερα Πέμπτη, για πρώτη φορά στο σχολείο, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, όχι όμως και από την μητέρα του η οποία ταλαιπωρείται από ναυτίες καθώς βρίσκεται στους πρώτους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της.

Ο μικρός πρίγκιπας έφθασε στο ιδιωτικό σχολείο Thomas's Battersea που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λονδίνου νωρίς το πρωί της Πέμπτης, κρατώντας από το χέρι τον μπαμπά του.

Εκεί τους υποδέχθηκε η διευθύντρια του σχολείου, η οποία είδε τον Τζορτζ να την χαιρετά, δίνοντάς της ευγενικά το χέρι και στη συνέχεια περπάτησαν μαζί προς το εσωτερικό.

Όπως γράφει το BBC, ο Ουίλιαμ είπε στην διευθύντρια πως ο 4χρονος πρίγκιπας ανυπομονούσε να φορέσει την στολή του και να ξεκινήσει το σχολείο.

Η Κέιτ, που είναι έγκυος στον τρίτο μήνα, δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τον γιο της στο "ντεμπούτο" του στο σχολείο, καθώς υποφέρει από ναυτίες -όπως σε όλες τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Η πρώτη μέρα του Γουίλιαμ και του Χάρι στο σχολείο

Γυρνώντας πίσω στον χρόνο, το Παλάτι του Κένσινγκτον, ανέβασε στο Τwitter φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στο σχολείο του Πρίγκιπα Χάρι και του Πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τότε, τους είχε συνοδέψει η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης