ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία: Μπέρδεψαν τις σορούς γυναικών και το κατάλαβαν πριν τις κηδείες

Βοιωτία: Μπέρδεψαν τις σορούς γυναικών και το κατάλαβαν πριν τις κηδείες
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε σε χωρίο της Βοιωτίας, όταν οι συγγενείς μιας νεκρής, λίγη ώρα πριν την κηδεία, διαπίστωσαν πως μέσα στο φέρετρο ήταν μία άγνωστη ηλικιωμένη γυναίκα.

Το περιστατικό, μάλιστα επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο Λιβαδειάς μέσω ανακοίνωσής του, εξηγώντας αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο έγινε το λάθος.

Συγκεκριμένα, το νοσοκομείο αναφέρει πως έγινε λάθος κατά την παραλαβή των σορών. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και των δύο γραφείων κηδειών, που είχαν πάει στο νεκροτομείο για να παραλάβουν τις γυναίκες πριν από τις κηδείες τους, ταυτοποίησαν λάθος τα πτώματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το απίστευτο μπέρδεμα.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, όταν παραδόθηκε στους συγγενείς η μία από τις δύο σορούς, διαπιστώθηκε το τραγικό λάθος. Η δεύτερη γυναίκα ήταν ακόμη στο γραφείο τελετών, δεν είχε μεταφερθεί στον τόπο ταφής της.

Τα γραφεία κηδειών επικοινώνησαν μεταξύ τους όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβη και έλυσαν το πρόβλημα.

Το νοσοκομείο, στην ανακοίνωσή του, ζητά συγνώμη από τους συγγενείς για το περιστατικό και την ψυχική ταλαιπωρία που υποβλήθηκαν και τονίζει πως θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ