Βάσεις 2018: Τρίδυμες πέτυχαν στις Πανελλαδικές και θα χωριστούν για πρώτη φορά στη ζωή τους
Πηγή: EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ Φωτογραφία αρχείου

Γεννήθηκαν μαζί και πέρασαν όλα τα χρόνια της ζωής τους μέχρι σήμερα μαζί, αφού είναι τρίδυμες αδερφές. Ωστόσο φέτος θα χωριστούν για πρώτη φορά, αφού τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων φέρνουν αλλαγές στη ζωή τους.

Πρόκειται για τις Ελπίδα-Νίκη, Κωνσταντίνα και Σήλια Ηλιοπούλου από τη Λαμία, οι οποίες τη χρονιά που μας πέρασε, έδωσαν μαζί τον αγώνα των Πανελληνίων. Όπως αναφέρει το lamianow.gr, η χρονιά των Πανελλαδικών δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού υπήρχε πολύ άγχος και ένταση στο σπίτι τους.

Βάσεις 2018: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων με την ανακοίνωση των βάσεων

Οι τρεις αδερφές, ωστόσο, ήταν πάντα η μία δίπλα στην άλλη και στο τέλος είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, αφού ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και οι τρεις πέρασαν στις σχολές της επιλογής τους και τώρα θα χωριστούν για πρώτη φορά. Τουλάχιστον η μία από τις υπόλοιπες, αφού, η Ελπίδα-Νίκη πέρασε στη Λήμνο, ενώ η Κωνσταντίνα και η Σήλια στην Κέρκυρα.

aderfes

«Θα είναι δύσκολο να χωριστούμε, όμως θα το προσπαθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένες να παλέψουμε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στο δρόμο μας και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να καταφέρουμε μετά τις σπουδές μας να σταδιοδρομήσουμε αξιοπρεπώς και στη χώρα μας και να μην αναγκαστούμε να φύγουμε και εμείς στο εξωτερικό όπως τόσα παιδιά» λένε οι τρίδυμες στο lamianow, δηλώνοντας πανέτοιμες να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή.

Διαβάστε επίσης