ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε κωφάλαλο άνδρα

Ηράκλειο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε κωφάλαλο άνδρα
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Αμμουδάρα στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το όχημά του πεζό και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Ένας άνδρας επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο και διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο οδηγός του οχήματος, όμως, αντί να σταματήσει και να βοηθήσει τον άνδρα, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Θαμώνες παρακείμενων νυχτερινών καταστημάτων αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Μεταξύ των θαμώνων ήταν και μία γιατρός, η οποία κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τον πολυτραυματία μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν άνδρα κωφάλαλο, ο οποίος είναι πλανόδιος πωλητής και είχε πάει για το μεροκάματο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί πήραν υλικό από κάμερες καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν τον οδηγό και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα προκειμένου να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 40χρονου μικροπωλητή κρίνεται σοβαρή και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ