Ο Ντέιβιντ Μπριγκς, Associate Head  Academic Projects στο Coventry University London Campus μίλησε για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου και του Aegean College.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο ιδρυμάτων ξεκίνησε το 2014 με προπτυχιακά προγράμματα στις Επιστήμες Υγείας, ενώ από το campus του Λονδίνου, προσφέρονται δύο μεταπτυχιακά προγράμματα, το MBA Global Business και το MSc Digital Marketing with Social Media & Analytics.

Ο Ντέιβιντ υπογραμμίζει τη σύνδεση των προγραμμάτων με την ελληνική αγορά εργασίας μέσα από την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και επισημαίνει ότι η διδασκαλία και η αξιολόγηση των φοιτητών γίνονται με βάση τα διεθνή πρότυπα που ακολουθεί το Πανεπιστήμιο και παρακολουθούνται στενά από καθηγητές του CU και άλλων πανεπιστημίων (link tutors).

Το πτυχίο που απονέμεται στους φοιτητές του Coventry University που παρακολουθούν προγράμματα του Aegean College στην Ελλάδα δεν έχει καμία διαφορά με τον τίτλο σπουδών που απονέμεται στο campus της Βρετανίας!

Κάνε αίτηση τώρα και σπούδασε σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου!

Προγράμματα που προσφέρονται  σε συνεργασία με το Coventry University

To Aegean College σε συνεργασία με το Coventry University προσφέρει τα τρία κορυφαία προγράμματα στην Ελλάδα στους εξής τομείς Υγείας:

Το Κολλέγιο προσφέρει επίσης δύο μεταπτυχιακά προγράμματα πολύ υψηλών προδιαγραφών στον τομέα του Business σε συνεργασία με το Coventry University London Campus:

Διαβάστε επίσης