ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΕΗ θα στολίσει τις οδούς Χαλκοκονδύλη και 3ης Σεπτεμβρίου

Η ΔΕΗ θα στολίσει τις οδούς Χαλκοκονδύλη και 3ης Σεπτεμβρίου
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Η ΔΕΗ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Αθηναίων, συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Υιοθέτησε την πόλη σου» αναλαμβάνοντας τον εορταστικό στολισμό των οδών Χαλκοκονδύλη (από τη Μενάνδρου μέχρι την Τζωρτζ) και 3ης Σεπτεμβρίου (από την Ομόνοια μέχρι την Αγ. Μελετίου).

«Γειτονιές του κέντρου, όπου ζουν, κινούνται και εργάζονται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι, φωτίζονται για πρώτη φορά. Είναι μια συνειδητή επιλογή της ΔΕΗ, να αλλάξει τις εορταστικές ημέρες την όψη δύο κεντρικών δρόμων, που παρέμεναν για χρόνια μακριά από το εορταστικό περιβάλλον», αναφέρει η επιχείρηση.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, δήλωσε: «Στη ΔΕΗ πιστεύουμε πως όλες οι γειτονιές έχουν δικαίωμα στα Χριστούγεννα και στη γιορτινή ατμόσφαιρα και η κοινωνική ευθύνη πρέπει να αποδεικνύεται καθημερινά. Για το λόγο αυτό θα στηρίξουμε ανάλογες πρωτοβουλίες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των Αθηναίων, θα φωτίσουν το κέντρο και θα του δώσουν ξανά ζωή, όχι μόνο την εορταστική περίοδο, αλλά όλο το χρόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ