ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη «δολοφονία του ταξί»

Προφυλακιστέος ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη «δολοφονία του ταξί»
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται πως σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα έπειτα από καβγά για τα μάτια της αδελφής του και για ένα ταξί, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χανίων.

Για την ώρα οι πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη το περασμένο Σάββατο είναι συγκεχυμένες.
Τις αρχικές ενδείξεις που ήθελαν το έγκλημα να γίνεται πάνω στη διεκδίκηση ενός ταξί, διαδέχονται νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά και τη σύλληψη του 27χρονου φερόμενου ως δράστη.

Απολογούμενος στην αστυνομία, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο νεαρός παραδέχθηκε το επεισόδιο και ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά από διασκέδαση σε μπαρ, θεώρησε ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του και του επιτέθηκε.

Συγκεκριμένα, το θύμα έφυγε από το μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του και στην οδό Κολοκοτρώνη σταμάτησε διερχόμενο ταξί. Πριν από την επιβίβασή του σε αυτό συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με τον 27χρονο και στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και αποχώρησε. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 43χρονος έχασε τις αισθήσεις του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ