ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ληστές καταδίωξε και συνέλαβε ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς

Δύο ληστές καταδίωξε και συνέλαβε ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε αστυνομικό που καταδίωξε τους ληστές και τελικά τους συνέλαβε μεταμορφώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

Πριν λίγη ώρα και ενώ βρισκόταν στην οδό Όθωνος είδε δύο άτομα να κατεβαίνουν από ένα λεωφορείο και να κρατούν στα χέρια τους μία βαλίτσα. Πίσω τους έτρεχε και καλούσε σε βοήθεια ένα άλλο άτομο.

Όπως μας είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, έπεσε με δύναμη πάνω στους δύο ληστές. Τους άρπαξε τη βαλίτσα, ενώ εκείνοι βλέποντας την αντίδραση αυτήν έτρεξαν να εξαφανιστούν. Ο Γιώργος Αμυράς άρχισε να τους κυνηγάει στην οδό Καπνικαρέα και ταυτόχρονα με το κινητό του ειδοποίησε την άμεσο δράση.

Πράγματι, λίγα μέτρα πιο κάτω είδε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που είχαν ξεκινήσει κι εκείνοι τις έρευνες και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να εντοπίσουν τους ληστές και να τους συλλάβουν. Επιτόπου ο Αμυράς τους αναγνώρισε ότι ήταν τα άτομα που νωρίτερα είχαν ληστέψει τον αλλοδαπό που κατέβηκε από το λεωφορείο και αφού τους πέρασαν χειροπέδες τους οδήγησαν στο τοπικό ΑΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ