Σπιθαμή προς σπιθαμή ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας καταστήματος δίπλα στο κτήριο, όπου δέχτηκε την επίθεση η 34χρονη από τη μαυροντυμένη γυναίκα, με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ το βιντεοσκοπημένο υλικό, σε μια προσπάθεια να δουν εάν η δράστης είχε συνεργό, ο οποίος ενδεχομένως να είχε βρεθεί στην οδό Θησέως, ώρες πριν από την επίθεση που δέχτηκε η 34χρονη.

Βάσει του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, η κοπέλα φαίνεται να βαδίζει προς την είσοδο της εταιρείας που εργάζεται. Ένα λεπτό αργότερα, βγαίνει τρέχοντας προς τα έξω, έχοντας δεχτεί επίθεση με βιτριόλι.

Στο σημείο φαίνεται ένας άνδρας, που δεν έχει καταλάβει ως εκείνη την ώρα τι έχει συμβεί.

Η δράστης κατορθώνει να ξεφύγει, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

«Ζήτησε να με δει. Είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα τι μπορεί να έχει συμβεί. Πάλι μου είπε ότι δεν είχε απολύτως καμία κόντρα», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος, μιλώντας αργότερα στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι «η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία», σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα». 

Σε κάθε περίπτωση, η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο και εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια γύρω από το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον της 34χρονης.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αποδίδουν τεράστια σημασία στην κατάθεση που αναμένεται να δώσει η κοπέλα.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν καταθέσει ήδη περισσότερα από 14 άτομα, ενώ η Αστυνομία ερευνά ενδελεχώς την προσωπικής ζωή, εστιάζοντας ακόμη και σε κοντινά της πρόσωπα.

Το «ευχαριστώ» της 34χρονης μέσα από το νοσοκομείο

Εν τω μεταξύ, η 34χρονη Iωάννα, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, έστειλε μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε επίσης