ΕΛΛΑΔΑ

Τα προσφυγόπουλα θέλουν μπάλες

Τα προσφυγόπουλα θέλουν μπάλες
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπάλες ζήτησαν τα προσφυγόπουλα, από τους εθελοντές που προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στο κέντρο φιλοξενίας «Πέτρα Ολύμπου».

Έτσι, η ομάδα των εθελοντών, ζήτησε από όποιον έχει κάποια μεταχειρισμένη μπάλα ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή βόλεϊ και θέλει να την δωρίσει, να την αφήσει στον Καπνικό Σταθμό της Κατερίνης.

2016110503b

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

85 οικογένειες προσφύγων διαμένουν στη δομή φιλοξενίας «Πέτρας Ολύμπου», στον Ν. Πιερίας. Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης προσέφεραν παιδικές τροφές, είδη κουζίνας και κουβέρτες. Στο κάλεσμα της εθελοντικής ομάδας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ανταποκρίθηκαν και οι κάτοικοι της Πιερίας κι έτσι συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη τα οποία μεταφέρθηκαν, με δύο τρέιλερ, στην Πέτρα Ολύμπου και μετά από συνεννόηση με την στρατιωτική διεύθυνση της δομής, διανεμήθηκαν στις οικογένειες που μένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας συζήτησαν με τους εκπροσώπους των προσφύγων της δομής και συμφώνησαν, κατά την διάρκεια λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου», τα παιδιά να επισκεφτούν τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στο πλαίσιο των πρωινών εκδηλώσεων του Χωριού (από 19 έως 22 Δεκεμβρίου 2016).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ