ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στο φαράγγι της Αράδαινας (pics)

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στο φαράγγι της Αράδαινας (pics)
FlashNews

Ανασύρθηκε η 60χρονη τουριστρια που τραυματίστηκε στο φαράγγι της Αράδαινας Σφακίων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEA Κρήτης στο κέντρο υγείας Σφακίων μεταφέρεται αυτην την ώρα η 60χρονη υπήκοος Ελβετίας που νωρίτερα είχει τραυματιστεί στο Φαράγγι της Αράδαινας . Άμεσα στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με 5μελές κλιμάκιο και επικεφαλής τον διοικητή του Πυρ. Τμήματος Ανώπολης Αρχιπυροσβέστη Σταύρο Πλυμάκη οι οποίοι εντόπισαν και ανεσυραν την 60χρονη επισκέπτρια απο τα Λιβανιανά όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ανελαβε την διακομιδή της για το Κ.Υ Σφακίων . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ατυχη γυναίκα έχει τις αισθησεις της , φέρει τραυμα στο μέτωπο και στο στήθος .

aradainas skala

πηγή φωτογραφίας: FlashNews

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη μέση του φαραγγιού στη θέση Σκάλα εκει που βρίσκεται μια σκάλα που πρέπει να κατέβουν όσοι διασχίζουν το φαράγγι. Η 60χρονη φ'ερεται να γλύστρησε και έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο θωρακα και πάνω απο το μάτι.

Capture

πηγή φωτογραφίας: ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης

Η παρέα των τουριστών αποτελείται από τέσσερα άτομα τρεις γυναίκες και έναν άνδρα οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από ξενοδοχείο της Αλμυρίδας για να επισκεφτούν την περιοχή των Σφακίων και να διασχίσουν το φαράγγι.

diasosh

πηγή φωτογραφίας: cretalive

ΔΗΜΟΦΙΛΗ