ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χωρίς αστικές συγκοινωνίες για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα

Θεσσαλονίκη: Χωρίς αστικές συγκοινωνίες για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζουν και την Πέμπτη 18 Μαΐου, για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Η επίσχεση θα συνεχιστεί "Μέχρι να δούμε μια θετική κίνηση από τη διοίκηση του οργανισμού σε ό,τι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ"είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου διευκρίνισε ότι καθημερινά οι εργαζόμενοι στον οργανισμό θα συνεδριάζουν, προκειμένου να ανανεώνουν την απόφασή τους, αναφορικά με τις κινητοποιήσεις τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι απλήρωτοι δύο μήνες, Μάρτιο και Απρίλιο, ενώ εκκρεμεί η καταβολή μέρους από το δώρο του Πάσχα.

Χρήστος Στεφανίδης: Θέμα ημερών η πληρωμή των εργαζομένων

"Αύριο θα καταθέσω την απόφαση της Διαιτησίας για τα 4,6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα ως ενέχυρο για να λάβει ο οργανισμός δάνειο ύψους περίπου 4 εκατ. ευρώ και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι το μισθό Μαρτίου και να εξοφληθούν για το δώρο του Πάσχα", επισήμανε, μιλώντας, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης προσθέτοντας: "εκτιμώ ότι η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του οργανισμού είναι θέμα ημερών".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ