ΚΟΣΜΟΣ

Ταξίδεψε από το Μάντσεστερ στην Ινδία με το διαβατήριο του συζύγου της και δεν το κατάλαβε κανείς!

Ταξίδεψε από το Μάντσεστερ στην Ινδία με το διαβατήριο του συζύγου της και δεν το κατάλαβε κανείς!
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Μια γυναίκα μπήκε σε μία πτήση από το Μάντσεστερ με προορισμό την Ινδία… με το διαβατήριο του συζύγου της, χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Στο απίστευτο αυτό περιστατικό με πρωταγωνίστρια είναι η 55χρονη Geeta Modha, η οποία έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι. Από την βιασύνη της όμως καταλάθος πήρε το διαβατήριο του συζύγου της.

Ούτε η ίδια το κατάλαβε αλλά ούτε κανείς από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, όταν έκανε το check in. Μάλιστα, είχε κάνει και ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι αλλά ούτε εκεί πρόσεξε κανείς πως η 55χρονη επιχειρηματίας είχε λάθος διαβατήριο…

Όπως αναφέρει το Manchester Evening News, το «λάθος» εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Δελχί, όπου κατάλαβε πως «κάτι δεν πήγαινε καλά» όταν έπρεπε να συμπληρώσει μια φόρμα.

Οι ινδικές Αρχές τότε την ανάγκασαν να ταξιδέψει πίσω στο Ντουμπάι για να παραλάβει το δικό της διαβατήριο. Η ίδια σε δηλώσεις της είπε πως δεν την πείραξε τόσο όλη αυτή η ταλαιπωρία, όσο το γεγονός πώς δεν υπάρχει σωστός έλεγχος.

Το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με τη σειρά του δήλωσε ότι είναι ευθύνη του προσωπικού των αεροπορικών εταιρειών να ελέγχουν τα διαβατήρια και ότι το περιστατικό εξετάζεται από τους αρμόδιους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ