ΚΟΣΜΟΣ

«Εξαφανισμένη» για 23η ημέρα η Μελάνια Τραμπ

«Εξαφανισμένη» για 23η ημέρα η Μελάνια Τραμπ
REUTERS/Kevin Lamarque

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στο Ντέιβιντ Καμπ αυτό το σαββατοκύριακο, απουσιάζοντας για 23η μέρα από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες στο τουριστικό θέρετρο, όμως η Μελάνια θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο.

Στις 14 Μαΐου εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό, όπως σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της, Στέφανι Γκρίσαμ,

Η επέμβαση ήταν «επιτυχημένη και δεν υπήρξαν επιπλοκές», σημείωσε η ίδια εκπρόσωπος, όμως η πρώτη κυρία έμεινε στο νοσοκομείο περίπου μία εβδομάδα, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τις 10 Μαΐου, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της στην υποδοχή των τριών Αμερικανών που απελευθερώθηκαν από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας.

Βέβαια, είναι συχνές οι αναρτήσεις της στα social media, απ΄όπου καθησυχάζει τους followers της πως είναι καλά.

«Βλέπω πως τα μίντια κάνουν υπερωρίες εικάζοντας πού είμαι και τι κάνω. Ηρεμήστε, είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο με την οικογένειά μου, νιώθω καλά και εργάζομαι σκληρά για τα παιδιά και όλους τους Αμερικανούς», ανέφερε σε ανάρτησή της στο twitter.

Παραμένει, όμως, άγνωστο το γιατί επιλέγει να μην εμφανιστεί δημοσίως, παρότι και η Γκρίσαμ σημείωσε πως «είναι καλά, τα πάει πολύ καλά».

Melania Trump's absence continues, skipping Camp David weekend, by Betsy Klein and Kate Bennett, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ