ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Τον έδιωξε η σύζυγός του μετά από νέο ερωτικό παραστράτημα

Μπόρις Τζόνσον: Τον έδιωξε η σύζυγός του μετά από νέο ερωτικό παραστράτημα
REUTERS/Toby Melville/File Photo

Τα… ερωτικά παραστρατήματα του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας τον οδήγησαν, για άλλη μία φορά, εκτός συζυγικής εστίας.

Είναι η τρίτη και, σύμφωνα με την κόρη τους, η τελευταία φορά που η, επί 25ετία σύζυγός του, Μαρίνα τον διώχνει από το σπίτι. «Δεν πρόκειται τον δεχτεί ξανά πίσω» επιμένει η 25χρονη Λάρα που χαρακτήρισε τον πατέρα της «εγωιστή μπ….ρδο».

Οι δύο τους ανακοίνωσαν σήμερα πως «εδώ και μερικούς μήνες έχουν χωρίσει» ενώ μέσω οργίου φημών για νέα εξωσυζυγική περιπέτεια του 54χρονου πολιτικού των Τόρις.

Διακοπές στο Πήλιο για τον Μπόρις Τζόνσον

Η, επίσης 54χρονη, Μαρίνα Γουίλερ, δικηγόρος στο επάγγελμα και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού, είχε διώξει τον «άτακτο» σύζυγό της για πρώτη φορά το 2004, λόγω του δεσμού του με τη συγγραφέα Πετρονέλα Γουάιατ κι, έπειτα, το 2010 όταν εκείνος απέκτησε παιδί εκτός γάμου με την σύμβουλο τέχνης, Έλεν Μακιντάιρ.

«Η μαμά έχει τελειώσει μαζί του», φέρεται να είπε η κόρη τους.

Λίγα λεπτά προτού οι δύο τους ανακοινώσουν το τέλος του γάμου τους, ο Μπόρις Τζόνσον έφευγε συνοφρυωμένος από το εξοχικό τους στο Οξφορντσάιρ, αρνούμενος να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Πριν από κάποιους μήνες και μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αποφασίσαμε πως ήταν στο συμφέρον αμφότερων να χωρίσουμε. Ως εκ τούτου, βρισκόμαστε σε διαδικασία διαζυγίου. Ως φίλοι θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε τα τέσσερα παιδιά μας. Δεν σχολιάζουμε περαιτέρω», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση Γουίλερ και Τζόνσον.

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή εν μέσω διακινούμενων σεναρίων που θέλουν τον θιασώτη του Brexit να προαλείφεται για πρωθυπουργός. Όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, η αποκάλυψη έγινε για να αποσοβηθεί ο σοβαρός αντίκτυπος ενδεχόμενου σκανδάλου, στην περίπτωση διεκδίκησης του πρωθυπουργικού θώκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ