Όταν άνοιξε τις πύλες στου στο Μάλμε της Σουηδίας τον Νοέμβριο του 2018, το Μουσείο Αηδιαστικού Φαγητού έκανε πάταγο, μιας και όλοι ήθελαν να δουν, να μυρίσουν αλλά και να γευτούν τα πιο αηδιαστικά φαγητά που κυκλοφορούν στον κόσμο!

Η τεράστια επιτυχία του, όπως ήταν φυσικό, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, κι έτσι ένα Pop-up αδελφάκι του μουσείου άνοιξε για τρεις μήνες στην Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα πιο απαίσια φαγητά του πλανήτη για τρεις μήνες και συγκεκριμένα από τις 9 Δεκεμβρίου έως και τις 17 Φεβρουαρίου!

Τι θα βρείτε όμως, σε αυτό το μουσείο… αηδίας! Σίγουρα τίποτα που θα ευχαριστήσει τους γευστικούς σας κάλυκες.

Μεταξύ των εκθεμάτων μπορεί να δει κανείς σούσι με σπέρμα ψαριού, κινέζικο κρασί με ποντίκια, πέη ταύρων, νυχτερίδες σαν σαλάτα, κρασί με έμβρυα ποντικών, αλλά και το τυρί Su Callu Sardu από τη Σαρδηνία. Φτιάχνεται μετά τη σφαγή μωρού κατσίκας, όταν ακόμα έχει στην κοιλιά του γάλα της μητέρας του. Μετά την επεξεργασία, το στομάχι αφαιρείται και δένεται για να γίνει το εξωτερικό του τυριού.

Δείτε βίντεο από το… ευφάνταστο μουσείο:

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!