ΚΟΣΜΟΣ

Εστιατόριο μετέτρεψε το βίντεο ληστείας σε διαφήμιση

Εστιατόριο μετέτρεψε το βίντεο ληστείας σε διαφήμιση
Γνωστό σε όλο τον κόσμο έγινε το συγκεκριμένο εστιατόριο χάρη στους τρεις ληστές και την έξυπνη ιδέα των ιδιοκτητών του... YOUTUBE

Από ένα κακό μπορούν να προκύψουν πολλά καλά και αυτό το απέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο οι ιδιοκτήτες ενός μικρού εστιατορίου στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Το Frijoles & Frescas Grilled Tacos δέχθηκε «επίσκεψη» από τρεις ληστές μετά τα μεσάνυχτα, όταν και δεν λειτουργούσε. Η ληστεία καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερες ασφαλείας και το υλικό παραδόθηκε στην αστυνομία.

Οι ιδιοκτήτες, ωστόσο, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ευρηματικοί. Γιατί να πληρώνουν ηθοποιούς για να παίξουν σε διαφήμιση και να ταλαιπωρούνται για ένα καλό σενάριο, όταν τα είχαν όλα στο πιάτο; Τι έκαναν; Σύμφωνα με τη Daily Telegraph, μετέτρεψαν το βίντεο με τη ληστεία σε νέο διαφημιστικό σποτ του εστιατορίου.

Το σενάριο κάνει λόγο για τρία άτομα που... πεθάινουν για τάκος αλλά δεν μπορούν να τα γευτούν, λόγω του προχωρημένου της ώρας. Αποφασίζουν, λοιπόν, να διαρρήξουν το εστιατόριο και να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους ψάχνοντας με μανία που μπορεί να κρύβει τα υλικά ο ιδιοκτήτης. Τουλάχιστον έξυπνη η ιδέα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ